Erilaiset permanentit tarjoavat vaihtoehtoja tyyleihin

post thumb
Kiharat
kirjoittanut Emma/ 17 Feb 2022

Erilaiset permanentit tarjoavat vaihtoehtoja tyyleihin

Erilaiset permanentit tarjoavat nykyään monipuoliset mahdollisuudet kiharatyylien luomiseen. Mahdollisuuksia on tarjolla, halusitpa sitten perinteisemmän tyyliset, rennot beach wave- tai vaikkapa spiraalimaiset kiharat. Monille vieraampi nimi voi olla digitaalinen permanentti, joka on Japanista Suomeen rantautunut permanenttimuoto. Se on hellävaraisempi vaihtoehto perinteisille permiskiharoille eli siihen kannattaa tutustua varsinkin, jos omien hiusten kunto ja permanentin rasitus huolettaa. Digitaalisella muokkauksella saa laineikkuutta sekä tuuheutta.

Erilaiset permanentit luovat erilaisia tyylejä

Moni mieltää permanentin vieläkin samanlaiseksi kuin se oli 90-luvulla, mutta näin ei ole. Permanentit ovat kehittyneet paljon. Niillä voidaan saada, permanentista riippuen, aikaan eri kokoisia ja eri tyylisiä kiharoita. Voit luoda permanentin avulla hiuksiisi perinteiset kiharat, hyvin loivat surffilaineet tai vaikkapa näyttävät spiraalikiharat. Usein permanentit myös nostavat hiuksia kauniisti tyvestä.

Permanentin voi teettää kampaajalla tai jopa tehdä itse kauppojen valmiilla permanenttiaineilla. Itse tehtyyn permanenttikäsittelyyn kannattaa kuitenkin pyytää kaveri avuksi, sillä se on itse tehtynä hiukan vaikeaa. Etenkin permanentti pitkiin hiuksiin kannattaa kuitenkin usein teetättää ammattilaisella. Itse tehty käsittely menee myös aina helpommin pieleen, joten kampaajan käsittely on aina se varmin vaihtoehto saada haluttu lopputulos.

Japanilainen permanentti rantautui Suomeen

Digitaalinen permanentti on vielä monelle uusi tuttavuus. Sen tekniikka perustuu sähköllä toimiviin lämpöpapiljotteihin. Tämä kiharrustekniikka on erityisen hellävarainen ja sen on jopa povattu mullistavan aikaisemmin tunnetut kiharrustekniikat. Sen erona tavalliseen permikseen on myös muun muassa se, että sen avulla saadaan hiuksiin tiukempien kiharoiden sijaan hyvin luonnollisen näköisiä laineita.