Kiharat polkkatukkaan

post thumb
Kiharat
kirjoittanut Emma/ 20 Sep 2021

Kiharat polkkatukkaan

Tyttömäinen kiharapilvi on suhteellisen helppo tehdä, joten kiharat polkkatukkaan saa tehtyä pienellä vaivalla ja niistä tulee näyttävän näköiset. Lisäksi käyttämällä muotoilusuihketta ja lopuksi lakkaa, pysyvät kiharat paikoillaan sekä saavat sinut näyttämään upealta koko päivän tai illan. Se on kuitenkin muistettava, että kiireessä ei koskaan saa hyviä kiharoita onnistumaan. Se johtuu siitä, että parhaat kiharat saat niin, että maltat kihartaa pieniä osioita hiuksista kerrallaan.

Kiharat polkkatukkaan onnistuu hyvin yksinkertaisesti

Jos sinulla on polkkatukka ja kaipaat jotakin vaihtelua, on kiharakampaus mainio vaihtoehto. Kiharakampaus polkkatukkaan onnistuu hyvin itseltäkin eikä siihen tarvita kuin laitteena puikkokiharrin. Ensin sinun täytyy pestä hiukset. Suihkuta vielä kosteisiin hiuksiin muotoilusuihketta, joka suojaa hiuksiasi lämmöltä. Kiharat onnistuvat paremmin, jos kuivaat ne ensin hiustenkuivaajalla. Kun hiukset ovat kuivat, sinun kannattaa ehdottomasti suihkauttaa niihin rakennesuihketta.

Parhaat kiharat saat aikaan, jos puikkokihartimesi on kapea eli noin 20 millimetriä. Ja jos tässä kohtaa maltat käsitellä pieniä osioita hiuksistasi kerrallaan, lopputulos on huomattavasti parempi. Jos haluat, että lopputulos näyttää huolettomalta, niin kiharra osioita eri suuntiin. Kun kaikki hiukset on kiharrettu, anna hiusten hetki jäähtyä ja sen jälkeen voit haroa kiharoita auki varovasti sormillasi. Tarvittaessa voit suihkauttaa niihin lakkaa.

Kiharakampaus polkkatukkaan voi olla vain laineita

Toisinaan ei ole aikaa tehdä kunnollisia kiharoita, joten pienemmät kiharat polkkatukkaan tai rennot laineet saavat aikaan niin sanotun surffitukan. Hiukan sotkuisemman oloiset kiharat syntyvät tosi nopeasti ja saavat samalla hiukset näyttämään kuohkeimmilta. Tämä onkin kiireisen hyvä vaihtoehto. Tämäkin aloitetaan suihkuttamalla muotoilusuihketta, joka suojaa lämmöltä. Jos hiukset ovat hyvin ohuet, voi hiuspohjaan sirotella tuuheuttavaa hiuspuuteria. Sormilla voit hieroa puuterin hiusten tyveen tasaisesti.

Helpot ja laineikkaat kiharat polkkatukkaan syntyvät laineraudalla, kun kiharrat hiuksiasi jälleen pienissä osissa. Tässäkin voit vaihdella kiharrussuuntaa, jota lopputuloksena on varsin rento. Lopuksi voit jälleen haroa laineita auki omilla sormilla. Ehkä hiukan lakkaa päälle, jos keli on kostea, että ne säilyvät koko hauskan illan.

Kiharat onnistuvat myös ilman lämpöä

Onkohan vedonlyönti tarpeen silloin, kun puhutaan kiharoiden tekemisestä ilman lämpöä? Siitä ei tarvitse lyödä vetoa, mutta monella nettikasinolla vedonlyöminen on hauskaa ja se voi jopa tuoda voittoja, joilla voit ostaa itsellesi lisää hiustenhoitotuotteita tai kihartamiseen tarvittavia erilaisia rautoja. Tosin kiharat voi tehdä aivan hyvin ilman lämpöä, mutta sekin tarvitsee hiukan viitseliäisyyttä. Parhaiten kaikki lähtee siitä, kun peset hiukset ja sen jälkeen letität ne tiukasti.

Kiharat ilman lämpöä onnistuvat parhaiten, jos maltat tehdä ranskalaisen letin ja teet siitä suhteellisen tiukan. Letin pitää tulla molemmilta sivuilta sekä kerätä hiukset myös takaa. Tämän lettikampauksen kanssa voit nukkua hyvin yön sekä pitää sen vielä päivän ja avata vasta illalla ennen kuin olet lähdössä juhliin.

Kiharat polkkatukkaan mikrokiharoilla

Naturally curly tuo kiharat kuin luonnostaan, mutta se vaatii aikaa kehittyäkseen täydelliseksi. Hyötyä siinä on se, että samalla hiukset saavat tarvitsemaansa kosteutta eikä niitä käsitellä lainkaan kuumilla raudoilla. Mutta mikäpä onkaan upeampi kuin mikrokiharat? Se on trendikäs ja siihen tarvitset tikkumaisen microstick -kihartimen. Sillä saat aikaan melkoiset korkkiruuvikiharat suhteellisen helposti.

Pesun jälkeen voit suihkuttaa hiuksiisi lämpösuojaa sisältävää muotoilusuihketta. Sen jälkeen kuivaat hiukset föönillä. Nyt sinun on jaettava hiukset neljään eri osaan ja kiinnitettävä nämä osiot klipseillä. Eli jaat ne siten, että sinulla on erillään niskahiukset, päällimmäiset hiukset sekä sivut erikseen.

Sitten aloitat kihartamisen noin 10 millimetrin hyvin kapealla microstick -kihartimella. Muista ottaa hyvin pieniä osia kerrallaan. Työ on parasta aloittaa niskasta ja viimeisenä kiharrat päällimmäisen osan. Vaihtele myös tässä kampauksessa kiharrussuuntaa. Kun hiukset ovat jäähtyneet, huomaat, että sinulla on luotu trendikkäät kiharat polkkatukkaan. Haro ne sormin auki tai jos haluat oikein ison leijonanharjan, ota avuksesi hiusharja.