Miten saa tuuheat hiukset

post thumb
Kiharat
kirjoittanut Emma/ 30 Sep 2021

Miten saa tuuheat hiukset

Monia keinoja voi kokeilla siihen, että saa itselleen tuuheat hiukset. Joskus on kuitenkin todettava, että mitkään aineet ei auta riittävästi vaan hiusten kato on ollut niin huimaa, että jotakin tarvitsee tehdä. Yksi vaihtoehto on tietysti hiustensiirto ulkomailla. Samaan kertaan voi yhdistää pienen loman sekä hiusoperaation. Myös naisten kannattaa miettiä hiustensiirtoa siinä vaiheessa, jos jakaus näyttää liian leveältä ja se häiritsee huomattavasti omaa elämistä. Sehän ei tietenkään ole mitenkään outoa, koska niin käy monelle ja myös syitä siihen on useita. Monet ovat käyneet operaatioissa ulkomailla sekä ovat tyytyväisiä tuloksiin. Aina on kuitenkin muistettava selvittää tarkoin, millaista palvelua klinikka ulkomailla tarjoaa.

Miten saa tuuheat hiukset ja mistä johtuu hiustenlähtö? Nämä kysymykset varmasti pyörivät mielessä, kun seisoo peilin edessä tukko hiuksia harjassa sekä jakaus näyttää entistä leveämmältä. Perehdytään hiukan lisää aiheeseen.

Mistä johtuu hiustenlähtö yleisesti?

Ensinnäkin hiukset voivat lähteä sekä miehiltä että naisilta. Miehillä puhutaan usein miestyyppisestä kaljuuntumisesta ja naisilla se usein liittyy ikääntymiseen. Yksi tärkeimmistä syistä on geenit sekä perinnöllisyys. Mutta näiden lisäksi syitä on myös monissa sairauksissa, jotka vaikuttavat hiusten lähtöön. Yksi niistä on arpeuttava karvatuppitulehdus.

Hyvin yleistä on myöskin se, että kova stressi tai hormonaaliset muutokset vaikuttavat hiuksiin. Jos kilpirauhanen ei toimi kunnolla, voi siitä aiheutua huomattavaa hiusten lähtöä ja samoin vaikuttaa anemia. Autoimmuunisairaus Alopecia eli pälvikalju aiheuttaa sen, että hiukset lähtevät jopa juurineen. Naisilla myös monirakkulaoireyhtymä munasarjoissa vaikutta hiusten ohenemiseen.

Mitä voi asialle tehdä?

Monet tyytyvät kohtaloonsa ja yrittävät piilottaa pientä kaljua kohtaa päässänsä erilaisilla kampauksilla. Eihän se ole hävettävää, mutta ei sitä myöskään halua kaikille näyttää. Mutta jos asia todellakin alkaa häiritsemään enemmän ja enemmän, on hyvä vähän tutkailla erilaisia mahdollisuuksia tehdä esimerkiksi juuri hiustensiirto. Se saattaa operaationa tuntua hiukan pelottavalta, mutta se kuitenkin on omalla tavallaan kauneusleikkaus.

Näitä operaatioita suoritetaan useissa paikoissa, mutta yksi maa on viime aikoina kohonnut ehkä jopa otsikoihin. Eli miten tapahtuu hiustensiirto Turkissa? Se on maa, jossa hiustensiirtoja tekeviä klinikoita on paljon. Ne ovat eri tasoisia ja siksi niistä kannattaa ottaa selville mahdollisimman paljon, ennen kuin tekee lopullisen päätöksensä. Matkoineen ja majoituksineen se on kuitenkin halvempaa kuin Suomessa. Monella klinikalla palvellaan asiakkaita lisäksi heidän omalla kielellään.

Miten saa tuuheat hiukset hetkessä?

Me tiedämme, että curly on menetelmänä sellainen, joka antaa hiuksille hyvinvointia ja saa ne näyttämään hyvältä. Miten saa tuuheat hiukset? Se on mielenkiintoinen kysymys ja sitä voi kokeilla tietenkin useilla eri tavoilla hyvistä ruokailutottumuksista lähtien tuuheutta tuoviin shampoisiin. Mutta jos mikään näistä ei kuitenkaan auta, on hyvä harkita, onko hiustensiirrosta apua. Se tosin ei tapahdu hetkessä, vaan siinä on odotettava lopputuloksia jopa vuoden verran. Mutta odotus yleensä palkitaan ruhtinaallisesti.

Eikä hiustensiirto ulkomailla ole niin pelottava ratkaisu, kun annetaan aina ymmärtää. Klinikoita voi vertailla etukäteen sekä pyytää niiltä tarjouksia. Konsultaatiota ne antavat ilmaiseksi ja kertovat, kannattaako operaatioon lähteä vai ei. Hiuksista lähetetään kuvia, jonka perusteella kirurgi arvioi toimenpidettä. Myöskään pitkiä hiuksia ei tarvitse ajaa pois vaan siirrännäiset poimitaan niskasta ja hiukset kasvavat sinne nopeasti uudelleen. Kirurgi päättää myös leikkausmenetelmän ja klinikalta saa myös hoitopakkauksen mukaansa, joten kaikki on hyvin huomioitu.