Permanentin hoito on tärkeää

post thumb
Kiharat
kirjoittanut Emma/ 17 Nov 2021

Permanentin hoito on tärkeää

Permanentin hoito on todella tärkeää, jotta hiukset pysyvät terveinä ja permanentti kauniina. Tärkeintä hoidossa on hyvien tuotteiden käyttäminen säännöllisesti. Tuotteista kannattaa valita sellaiset, jotka on suunnattu kiharille hiuksille. Esimerkiksi shampoon ja hoitoaineen on hyvä olla sellaisia, jotka on tarkoitettu kiharaan hiukseen. Hyvän hoidon perusta ovatkin oikeanlainen shampoo ja hoitoaine, joiden avulla permanentti pysyy hyvänä pitkään.

Permanentin hoito – hoitoaine ja shampoo

Shampoota valitessa kannattaa hankkia sellainen, joka on kosteuttava ja kiharalle hiukselle suunniteltu. Hoitoaineen osalta hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovat erittäin hyviä. Ne huolehtivat hiusten kosteudesta muulloinkin, kuin pesun aikana. Hyvien kiharalle hiukselle tarkoitettujen tuotteiden etu on, että ne myös vähentävät pörröisyyttä ja auttavat pitämään kiharat kauniin näköisinä.

Moni saattaa pohtia, sopiiko permanentti pitkiin hiuksiin, ja onko permanentin hoito kovin työlästä. Permanentti tuo usein ilmeeseen mukavaa raikkautta ja se sopii useimmille hiuksille, etenkin pitkille. Kaunis kihara vaatii kuitenkin hyvää hoitoa pysyäkseen terveenä ja hyvännäköisenä. Sen vuoksi hiusten hoitamiseen on oltava valmis ottamaan riittävästi aikaa.

Permanentti on hyvä valinta

Permanentti on yleensä hyvä valinta, kun haluaa tuoda omaan ilmeeseen uutta ilmettä. Se on helppo tapa tuoda särmää omaan ulkoasuun. Ennen permanentin ottamista kannattaa kuitenkin keskustella oman kampaajan kanssa siitä, sopiiko kihara hius itselle, ja mitä permanentti tarkoittaa hiusten hoidon ja terveyden kannalta.