Hiustensiirto Turkissa antaa elinvoimaa hiuksille

post thumb
Kiharat
kirjoittanut Emma/ 24 Aug 2022

Hiustensiirto Turkissa antaa elinvoimaa hiuksille

Monella suomalaisella on ohuet hiukset eikä se haittaa, jos niitä on paljon. Silloin on vaan oltava tarkkana erilaisten käsittelyjen suhteen, ettei tarpeettomasti polta hiuksia vaan pyrkii pitämään ne hyvässä kunnossa. Kun ikää karttuu voi olla vastassa se tilanne, että hiukset ovat ohentuneet entisestään eikä niitä ole edes määrällisesti niin paljon kuin nuorempana. Jakaus näyttää vähän liian leveältä ja niin sanotun kruunun kohdalla saattaa myös päälaki näkyä. Mitä ihmeen taikoja siinä tilanteessa voi tehdä? Miten saa tuuheat hiukset? Onko ratkaisu hiustensiirto Turkissa?

Tutustu mahdollisuuteen tehdä hiustensiirto Turkissa

Lisäksi harmittavaa on se, että jos haluat sekä peittää kaljuuntumista ja lisätä tiheyttä hiuksiin, sinun on useimmiten käytävä kahdessa eri operaatiossa. Se vie rahaa entisestään sekä kuluttaa miestä tai naista. Joudut kärsimään sivuvaikutuksista kahteen kertaan. Pelkkä ajatuskin siitä, että yhdellä toimenpiteellä saa ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, on houkuttavaa.

Yhdistelmähiustensiirto on tullut yhä suositummaksi ja se onnistuu turkkilaisella klinikalla. He ovat oivaltaneet, että käyttämällä useamman kirurgin muodostamaa tiimiä, on kaikki mahdollista. Käytetään hyödyksi tehokas työpäivä, joten 6-8 tunnin leikkauksen jälkeen, sinulla on kaljuuntuvat kohdat peitossa ja tiheyttä on lisätty niihin kohtiin, missä jakaus näyttää kohtuuttoman leveältä.

Parasta tässä on myös se, että työkalut ovat kehittyneet niin paljon, että isoista viiltohaavoista ei tarvitse kärsiä. Se tietenkin auttaa paranemisprosessissa. Ja mieti, vuoden päästä sinulla on upeat hiukset, jotka kasvavat sekä tiheyttä että paljaat kohdat on peitetty. Kärsit vain ensimmäiset kolmisen kuukautta mahdollisista sivuvaikutuksista ja sen jälkeen nautit siitä, kun hiukset kasvavat. Se on vähän samanlainen tunne, kun casino online tarjoaa yllättäen hyvän potin pienen yrittämisen jälkeen.

Sitoutuminen täysillä hiustensiirtoon

Kun ajattelee hiustensiirtoa, ensimmäisenä tietenkin tulee mieleen paha kielimuuri. Osataanko klinikalla suomea, koska itsellä ei välttämättä taito riitä turkkilaiseen kieleen ja onko oma englantikaan sillä tasolla, että saa asiansa kerrottua sujuvasti? Ei hätää, sillä monet klinikat ovat ottaneet tämän huomioon ja palvelua tarjotaan tulkin välityksellä, jolloin kielimuuri ei olekaan niin pelottava.

Lopputulos on hyvä, kun malttaa myös hoitaa hiuksiaan alusta loppuun, kuten klinikka on neuvonut. Lopulliset tulokset tulevat näkyviin vuoden kuluttua ja se saattaa aluksi tuntua liian pitkältä ajalta odotella, mutta aika kuluu nopeasti ja hiusten kasvua on mukava seurata vähän kerrallaan. Ongelmana ei myöskään ole se, että klinikka on Turkissa ja itse asuu Suomessa, vaan valveutuneet klinikat seuraavat potilaan kehitystä 1-2 kuukauden välein. Se kertoo paljon siitä, miten turkkilaiset klinikat pitävät hyvää huolta potilaistaan.

Ohjeita saa siitä, miten hiuksia pitää hoitaa ennen toimenpidettä ja siihen on tarjolla valmistautumispakkauksen tuotteet. Vastaavasti operaation jälkeen on mahdollisuus saada jälkihoitopakkaus, joka sisältää kaikki tuotteet, mitä hyvä hiustenhoito vaatii. Sekin on muistettava, että Turkki on yksi johtavista maista, mitä tulee hiustensiirtoon, joten parhaimmilla klinikoilla on kokemusta huomattavasti enemmän kuin Suomessa yhteensä.

Turkkilaisten klinikoiden vertailua

Hiustensiirto Turkissa tulee huomattavasti halvemmaksi ja ennen klinikan valitsemista, onkin hyvä vähän vertailla klinikoiden osaamista sekä tapaa toimia. Mitä avoimemmin he kertovat operaatiosta ja sen jälkeisistä toimenpiteistä, sitä luotettavammin heihin voi suhtautua. Jos kerralla on mahdollisuus saada yhdistelmäoperaatio, säästät myös sievoisen summan rahaa, koska sinun ei tarvitse mennä operaatioon kuin kerran. Kaksi operaatiota Suomessa onkin jo melkoisen kallista ja vaatii melkein lottovoittoa.