Hyvä suoristusrauta

post thumb
Kiharat
kirjoittanut Emma/ 05 Sep 2021

Hyvä suoristusrauta

Jokainen hiuksia suoristava tietää, että hyvä suoristusrauta on oleellinen asia. Jokaisella on varmasti oma mielipiteensä suoristusraudoista, mutta on olemassa joitain rautoja, joita myös ammattilaiset suosittelevat. Ei silti voida sanoa, että yksi tietty malli sopii parhaiten jokaisen hiuksille. Kokeilemalla löytää parhaiten juuri omille hiuksille soveltuvan suoristusraudan helpoiten. Kerromme tässä hieman tärkeimpiä ominaisuuksia, joita hyvät suoristusraudat omaavat.

Hyvä suoristusrauta ja sen ominaisuudet

Hiusten suoristaminen on monelle jokapäiväinen rutiini, josta ei haluta luopua. Siksi onkin tärkeää kiinnittää huomiota suoristusrautaan. Huonolaatuinen suoristusrauta saattaa polttaa hiusta tai muuten heikentää hiusten kuntoa. Hyviä vinkkejä suoristusraudan hankintaan saa esimerkiksi omalta kampaajalta. On kuitenkin tehty testejä eri merkkien raudoilla ja saatu aikaan luotettavia tuloksia.

Hyvällä tekniikalla onnistuvat myös kiharat suoristusraudalla vaivatta. Joissain raudoissa reunat ovat kovin terävät ja kulmikkaat, jolloin raudalla ei saa aikaiseksi kaunista kiharaa. Kun hankkii suoristusrautaa, kannattaa kiinnittää huomiota raudan reunoihin. Hyvässä raudassa reunat ovat pehmeästi muotoiltu, jolloin sillä saa aikaiseksi todella pehmeät ja erittäin kauniit kiharat.

Hinta-laatusuhde

Hyvä suoristusrauta ei ole välttämättä se markkinoiden kallein. Myöskään kaikista halvinta rautaa ei ehkä kannata hankkia. Tärkeintä on kiinnittää huomiota niihin seikkoihin, joilla itselle on merkitystä. Myös lämpötila on asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Joissain raudoissa mukana tulee myös säilytyspussi, joka estää kuumuuden siirtymistä.